Podrobnosti Nepremičnine

Hiša dvojček - Medvode

  • Fotomontaža 1
  • Fotomontaža 2-1
  • Fotomontaža 3
  • Fotomontaža 4-1

PRODAJA 209,000€ e - Dvojček, Hiša
155 m25 x Spalnica2 x Kopalnica2 x Garaža Natisni
MEDVODE, BLIŽINA, 155 m2, dvojček, zgrajen l. 2019, 350 m2 zemljišča, P+M, Medvode – Reteče proti Škofji Loki, 3. kilometre od centra Medvod se prodajajo Dvojčki v izgradnji do 3. GF. Hiša – dvojčki bodo zgrajeni kot samostojne hiše (enota dvojčka) povezana z drugo enoto z skupnim prostorom shrambo-lopo.

Naselje Reteče se razteza ob cesti med Medvodah in Šk. Loko. Na V strani se razprostira Sorško polje, na Z strani pa ga obdajajo široki gozdovi.

Naprodaj so tri dvojčka zgrajeni v L kot samostojna hiša – Enota dvojča 3/a velikosti 155,0m2 neto površine, s parcelo velikosti 350 m2 + dovozna pot. Dvojčki so se začeli graditi marca in izdelovali se bodo do 3. PGF.

Dvojček bo zidan klasično – zidana konstrukcija z nosilnimi opečnimi stenami debeline 25 cm ter horizontalnimi in vertikalnimi AB vezmi. Medetažna plošča in stopnice so AB izvedbe. Temelj – temeljna plošča. Kritina je opečna (Golob sive – grafitne barve). Zaprta je s fasado 20 cm – sistem Rofix.

Zidana bo v dveh etažah – pritličje in mansarda, z večjo shrambo – lopo ob drugem dvojču-povezava z drugim dvojčkom z betonskom platom-strehom ravnom za kotlarno.

Vgrajena bodo troslojna okna (Hausmart, znotraj v beli, zunaj v sivi grafiti ali antracit barvi, z nameščenimi žaluzijami  – znamka Krpan)  in vhodna vrata aluminijska.

Okolica bo urejena – asfaltiran dovoz, pred vhodom asvalt in pod nadstreškom-podaljšan nadpušč bo tlakovano (kvalitetni tlakovci Grande Combo, v sivo črni barvi, proizvajalec Jarc).

Parcela bo ograjena z ograjo po dogovoru. Ostala parcela zasajena s travo.

Mirno naselje družinskih hiš je od Medvod oddaljeno 3km, z odlično povezavo proti Medvodam – Ljubljano in Škofji Loki.

Celoten projekt si oglejte na povezavi spodaj.

Kupec ne plača provizije!

  • :

Naključne Nepremičnine